2018-12-15 18:12


Furtună în Capitală. 14 copaci au căzut pe carosabil, zece maşini au fost avariate

 |  07:46
Furtună în Capitală. 14 copaci au căzut pe carosabil, zece maşini au fost avariate

Un număr de 14 copaci au căzut pe carosabil sau pe autoturisme, în urma furtunii de duminică seara din Capitală, iar zece maşini au fost avariate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Citeşte şi: Bucureşti. O persoană s-a electrocutat după ce a călcat pe cabluri de electricitate

Aceştia au precizat că pompierii au intervenit în aceste situaţii, ca urmare a fenomenelor meteorologice, caracterizate prin ploaie, grindină şi intensificări ale vântului.

Angajaţii ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit şi în cazul a două persoane care s-au electrocutat, după ce au călcat pe cabluri de electricitate rupte după ce un copac a căzut pe carosabil. Iniţial, prin apelul de urgenţă la 112 a fost anunţat faptul că o singură persoană s-a electrocutat, iar în momentul în care au ajuns la faţa locului, parmedicii au constatat că este vorba despre încă o persoană aflată în aceeaşi situaţie.

Incidentul a avut loc pe Strada Episcop Chesarie, din Bucureşti, cele două persoane fiind transportate la Spitalul Universitar, ele fiind conştiente.

Mai multe străzi din Capitală au fost inundate, duminică seara, din cauza ploii torenţiale, una dintre acestea fiind Lânăriei din Sectorul 4 al Capitalei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-18

TAGURI: furtuna, capitala, 14, copac, cade, carosabil, zece, masina, este, avariat, isu, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...