2018-12-10 10:47


Gabriel Cotabiţă, supus traheostomiei. Cântăreţul este în continuare în stare gravă, ventilat mecanic

 |  15:06
Gabriel Cotabiţă, supus traheostomiei. Cântăreţul este în continuare în stare gravă, ventilat mecanic

Gabriel Cotabiţă a fost supus traheostomiei, cântăreţul fiind în continuare ventilat mecanic, în stare gravă, dar stabilă, potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax.

"Pacientul este în stare gravă, dar stabilă. I-a fost făcută traheostomie, este internat în Secţia de Terapie Intensivă", au precizat sursele citate.

Traheostomia se face pacientului aflat în stare critică, ventilat mecanic mai mult de o săptămână. În cazul lui Gabriel Cotabiţă, intervenţia la care a fost supus îi va proteja şi coardele vocale, potrivit specialiştilor.

Gabriel Cotabiţă este internat din 8 mai în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, fiind ventilat mecanic, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator.

Investigaţiile complexe indicau, în 11 mai, drept cea mai probabilă cauză a stopului cardio-respirator suferit de Gabriel Cotabiţă o tulburare severă de ritm cardiac, produsă în contextul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente.

De asemenea, un examen RMN efectuat în 12 mai a pus în evidenţă prezenţa unor zone de leziuni cerebrale grave.

De când a fost internat, preotul spitalului a oficiat mai multe slujbe pentru sănătatea lui Gabriel Cotabiţă, atât singur, cât şi în prezenţa prietenilor sau familiei cântăreţului. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-19

TAGURI: gabriel, cotabita, supus, traheostomiei, cantaret, continuare, stare, grava, ventilat, mecanic, stabil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...