2018-12-10 10:44


Gabriela Firea anunţă că RATB achiziţionează autobuze electrice

 |  13:52
Gabriela Firea anunţă că RATB achiziţionează autobuze electrice

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, că 30% din cele 500 de autobuze noi pe care urmează să le achiziționeze RATB vor fi electrice.

"Suntem în pregătirea documentației extrem de importante pentru achiziționarea a 500 de autobuze noi, extrem de necesare pentru înnoirea parcului auto al RATB, o acțiune care, din punctul meu de vedere, ca fost jurnalist în domeniul economic, ar fi trebuit să se întâmple cu mulți ani în urmă. (...) Potrivit legislației de ultimă oră, 30% dintre aceste autobuze vor trebui să fie electrice, ceea ce este un semn bun, pentru că începem și noi să investim în mediu și să ținem cont la fiecare investiție și de calitatea aerului", a afirmat Gabriela Firea, care a participat joi la deschiderea lucrărilor Congresului Federației Sindicatelor din Transporturi Transloc și Servicii Publice "ATU — ROMÂNIA", transmite Agerpres.

Primarul Capitalei a mai spus că documentele sunt aproape de finalizare. Gabriela Firea a mai spus că noile autobuze vor avea posibilitatea de monitorizare a tuturor călătorilor, "pentru ca RATB să nu mai fie pus în situația de a avea eventuale dialoguri neclare cu ANAF în ceea ce privește numărul de persoane care au călătorit sau nu, care beneficiază sau nu de reducere sau gratuitate".

"Să fie o monitorizare matematică, la virgulă, a tuturor călătorilor și să se poată realiza decontările cât mai corect", a completat Gabriela Firea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-06

TAGURI: gabriela firea, ratb, achizitioneaza, autobuz, electric
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
06 Oct 2016

SI NISTE VAPOARE ZBURATOARE...CARE SA MEARGA PE CANALUL DUNARE-BUCURESTI
ANONIM
06 Oct 2016

Tanti Firea,iar te lauzi și iar promiți. Ai promis multe și nu ai făcut nimic.Deja ești Neserioasa și nu ești de luat în seamă. Te faci din ce în ce mai mică.
SOFER INDIGNAT
06 Oct 2016

Firea deci esti cu mafia din RATB.
LOPATARUL
24 Oct 2016

buna initiativa ! Cei din Sec. 1 vor circula cu electrice, ailaltii sa mearga pe jos fiindca miscarea este buna :))
Random imageUltimele stiri


loading...