2018-11-14 13:26


Gabriela Firea: Patru zone din Bucureşti, amenajate în perioada sărbătorilor

 |  07:47
Gabriela Firea: Patru zone din Bucureşti, amenajate în perioada sărbătorilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat marţi seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că municipalitatea va amenaja patru zone pentru perioada sărbătorilor, în Piaţa Universităţii, în Piaţa Constituţiei, în Centrul Vechi, iar în Piaţa Enescu va fi amplasat un brad decorat în roz.

”Avem patru zone de mare interes, nu doar una. Pe lângă Universitate, unde vom avea brad împodobit şi posibilitatea de a se achiziţiona cadouri de Crăciun, dulciuri şi spectacole, vom avea la Piaţa Constituţiei peste 120 de căsuţe unde se vor vinde dulciuri, produse tradiţionale, un patinoar în aer liber, casa lui moş Crăciun, renii lui moş Crăciun şi foarte multe zone pentru ca bucureştenii, turiştii să se simtă ca la Viena”, a declarat Gabriela Firea, la Digi 24.

Primarul general a mai spus că Centrul Vechi va fi împodobit de sărbătoare, iar patronii cafenelelor şi restaurantelor vor putea amenaja în faţa localurilor tarabe în care să vândă produse tradiţionale.

Gabriela Firea a precizat că în faţa Ateneului va fi împodobit un brad în roz.

”La Ateneu, în Piaţa Enescu, vom avea încă o zonă de atracţie - un brad îmbrăcat în roz pe care, împreună cu Fundaţia Renaşterea, ne-am gândit să-l dedicăm ca simbol femeilor din România, ca un mic gest de preţuire pentru ele şi ca o atragere a atenţiei să aibă grijă de sănătatea lor. De asemenea, muzică ambientală, produse tradiţionale şi multe spectacole”, a completat Gabriela Firea.

De asemenea, pentru noaptea de Revelion, Primăria Generală va organiza un spectacol, cu foc de artificii la ora 12 noaptea, în Piaţa Enescu şi Piaţa Revoluţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-23

TAGURI: gabriela firea, patru, zona, bucuresti, amenajeaza, perioada, sarbatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...