2018-12-19 11:43


Gabriela Firea susţine că Maratonul Internațional București va avea loc în aceleași condiții ca în anii precedenți

 |  14:18
Gabriela Firea susţine că Maratonul Internațional București va avea loc în aceleași condiții ca în anii precedenți

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că Maratonul Internațional București va avea loc în aceleași condiții ca în anii precedenți. Social-democrata a ţinut să precizeze că nu a spus niciodată că vrea să interzică acest eveniment.

"Nu am spus niciodată că vreau să interzic Maratonul Internațional București! Este o competiție care are deja tradiție și promovează cu deosebit succes în lume Capitala României, având în vedere că se află deja la a 9-a ediție! (...) În acest sens, doresc să asigur pe toată lumea că Maratonul Internațional București va avea loc în aceleași condiții ca și în anii precedenți. Acesta este un eveniment care se desfășoară duminică, în prima parte a zilei, așadar într-o perioadă în care traficul nu este la fel de intens ca într-o zi de lucru", a precizat Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă al PMB.

Primarul general al Capitalei a mai spus că municipalitatea se va asigura că bucureștenii care locuiesc în zonele prin care trece traseul maratonului vor fi informați din timp asupra programului acestuia.

"Îmi doresc ca bucureștenii, și nu numai ei, toți românii, să fie sănătoși și activi, pentru a se putea bucura de viață. Acest lucru se poate realiza numai dacă acordăm o atenție mai mare sportului, mișcării în general, fie în aer liber, fie în sălile de sport. Mărturisesc că sunt mâhnită că presa a înțeles greșit intențiile mele și sper ca, în spiritul fair-play-ului, să putem depăși acest impas comunicațional", a completat Gabriela Firea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-06

TAGURI: gabriela firea, maraton, international, bucuresti, are, loc, aceleasi, conditie, an, precedent
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...