2018-11-15 06:16


Gabriela Firea vrea un parteneriat în domeniul sănătății și al situațiilor de urgență

 |  16:32
Gabriela Firea vrea un parteneriat în domeniul sănătății și al situațiilor de urgență

Primăria municipiului Bucureşti a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că primarul Gabriela Firea a discutat cu omologii săi din Tel Aviv și Ierusalim despre încheierea unui parteneriat în domeniul sănătății și al situațiilor de urgență.

PMB a precizat că Gabriela Firea a efectuat o vizită oficială în Israel, la invitația celor doi oficiali.

Cu această ocazie, primarul general al Bucureștiului și-a exprimat dorința de a colabora în mai multe domenii, precum sănătate, situații de urgență, turism, asistență socială pentru vârstnici, construcția de locuințe, start-up-uri, sprijinirea investitorilor români și israelieni.

"Suntem foarte interesați de încheierea unui parteneriat în domeniul sănătății. Acest parteneriat ar putea însemna preluarea de bune practici, stagii de perfecționare pentru medicii români, schimburi de experiență. La începutul acestui an am vizitat Israelul, însoțindu-l pe președintele PSD Liviu Dragnea, și am avut întrevederi inclusiv cu ministrul Sănătății. Încă de atunci mi-am dorit ca bucureștenii să poate beneficia de tratamente așa cum beneficiază cetățenii statului dvs: moderne și eficiente", a afirmat Gabriela Firea la discuțiile cu omologii israelieni.

Aceasta a mai spus că PMB are în subordine 19 spitale.

"La propunerea mea, din luna septembrie, Consiliul General a aprobat realizarea celui mai ambițios program de investiții realizat vreodată de capitala României: peste 30 de milioane de euro au fost alocați pentru bugetul Administrației Spitalelor. Acești bani sunt destinați cumpărării de echipamente performante, care să asigure pentru pacienții români cele mai moderne tratamente"', a completat Gabriela Firea.

"Chiar din timpul campaniei electorale am aflat de situația concretă în care se află două spitale foarte importante din București, ale căror lucrări de construcție sau reabilitare trenau de foarte mult timp. M-am interesat săptămânal de situația lucrărilor la aceste spitale, am avut numeroase întâlniri cu toate părțile implicate — constructori, consultanți. Datorită acestor eforturi, la finalul acestui an vor fi finalizate lucrările la Spitalul Gomoiu, care va fi cel mai mare și mai modern spital de pediatrie din România. De asemenea, sper că și Spitalul Foișor de ortopedie să fie finalizat în cel mai scurt timp posibil", a completat primarul general. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-05

TAGURI: gabriela firea, vrea, parteneriat, domeniu, sanatate, situatie, urgenta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Noi 2016

CIOCIOLINO NUA TINTESTI BINE..........
ANONIM
06 Noi 2016

IAR. TE BAGI IN SEAMA. MIZERIE. BOLSEVICO -PSDISTA. SLUGA. PUSCARIASULUI voiculescu. FINA. PUSCARIASULUI. becali. SOTIA. PLAGIATORULUI. pandele. PUPINCURISTA. ghita tv. HALAL. C.V. RUSINE. RUSINE. RUSINE. HUU...HUU. !
Random imageUltimele stiri


loading...