GATA cu telefonul la VOLAN. Poliția începe să ia MĂSURI
2018-08-14 16:56


GATA cu telefonul la VOLAN. Poliția începe să ia MĂSURI

 |  17:49
GATA cu telefonul la VOLAN. Poliția începe să ia MĂSURI

De săptămâna viitoare, poliţiştii de la Rutieră vor fi cu ochii pe conducătorii auto care, cu bună ştiinţă, riscă viaţa lor, dar şi a celor din jur. Vorbim despre şoferii atenţi la telefonul mobil şi despre cei care nu poartă centura de siguranţă. În ultima vreme, mulţi oameni au murit în accidente rutiere pentru că stăteau pe reţelele de socializare.

În ultimele săptămâni au fost înregistrate tot mai multe accidente pe drumurile din țară, dar și în afara granițelor. Șoferi români preocupați să transmită drumul cu mașina live pe facebook. În Ungaria au murit nouă oameni într-un singur accident. Alți trei tineri au murit în Vrancea, în timp ce cursa era transmisă pe internet. Chiar și așa, fenomenul live-urilor din trafic ia amploare.

De la începutul anului, polițiștii au dat peste 3.700 de amenzi pentru folosirea telefonului mobil în timpul condusului. Aproape 8000 de șoferi care nu purtau centură au fost și ei sancționați.

O amendă poate ajunge la 600 de lei. Vestea bună pentru cei care au fost sancționați este că vor avea 15 zile la dispozitie ca să plătească jumătate de amendă, față de 48 de ore, cât era până acum.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-29

TAGURI: telefon, soferi, volan, politisti, amenzi

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...