2017-01-21 00:12

SOCIAL


George Marcu, trimis de Primăria Capitalei manager la “Marius Nasta”

 |  18:45
George Marcu, trimis de Primăria Capitalei manager la “Marius Nasta”

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, îşi plimbă oamenii de la conducerea unui spital, la administraţie şi iar la unităţile sanitare. Între două numiri în funcţii, apropiaţii edilului-şef au suficient timp la dispoziţie pentru a-şi rotunji conturile.

Un astfel de exemplu este numirea în funcţia de manager al Spitalului „Marius Nasta” a fostului director de la Spitalul “Obregia”, George Cristian Marcu, acuzat cu doi ani în urmă că a livrat o parte importantă din banii unităţii pe care o conducea în contul finului său. Curtea de Conturi a descoperit la Spitalul „Obregia“ restanţe de peste un milion de euro către furnizorii de servicii şi „abateri de la legalitate“ ale fostului manager. Fostul şef al Spitalului de Psihiatrie „Prof. Dr. Alex. Obregia“, George Cristian Marcu, plătea preferenţial doar unele firme, în special pe cea a finului său, care a încasat de la instituţie peste 500.000 de euro pentru servicii la preţuri umflate.

Pentru treaba bună pe care a făcut-o la Spitalul “Obregia”, Cristian Marcu a fost angajat în cadrul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), instituţie subordonată Primăriei Capitalei, iar recent a fost adus în fotoliul de manager al Spitalului “Marius Nasta”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

KAISER
28 Feb 2012

stimate manager de la marius nasta ? stiu ca ai primit 5000 de lei cash de la o firma ..care inca nu iai aprobat licitatia !!! dai si tzepe ? poate primesti un glont in cap!
IOANA
11 Mai 2012

Domnul Marcu are aranjamente serioase cu prietenul lui din Branesti, un anume Ivanovici. Combinatii se fac din anul 2001 cu firme ca Medicada srl, Doors Generalcom srl.
ISPAS
19 Sep 2012

Nu exista garantii privind afirmatiile mentionate de anumite persoane. Gura lumii sloboda...

Adauga un comentariu

Random image