2017-01-24 17:23


Gerul amână reabilitarea străzilor. Oprescu: Acum putem doar plomba gropile!

 |  18:06
Gerul amână reabilitarea străzilor. Oprescu: Acum putem doar plomba gropile!

În cadrul Comandamentului de iarnă, desfăşurat duminică, primarul Sorin Oprescu a afirmat că nu se pot demara încă lucrările de reabilitare a străzilor pentru că este nevoie de temperaturi mai mari de zece grade Celsius. Singura soluţie în acest moment fiind astuparea gropilor cu mixturã stocabilă rece.

Administraţia municipală susţine că în urma căderilor masive de zăpadă din ultimele săptămâni, firmele de întreţinere au intervenit pe 28 de mari artere şi străzi din Capitală pentru plombarea cu mixtură stocabilă rece a gropilor apărute în carosabil.

Primarul Capitalei a subliniat faptul că normativele tehnice nu permit realizarea lucrărilor de reabilitare la temperaturi mai mici de zece grade Celsius, singura soluţie în acest moment fiind astuparea gropilor cu mixtură stocabilă rece, astfel încât să nu fie pusă în pericol siguranţa circulaţiei. Imediat ce vremea se va încălzi vor fi demarate lucrările de tratare a fenomenelor de faianţare şi fisuri importante care ar putea genera alte daune majore precum dislocarea unor părţi din carosabil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14

TAGURI: sorin oprescu, gropi, reabilitarea strazilor, comandament de iarnaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
19 Feb 2012

Usurel,usurel,va veni si primavara!Greul a trecut pentru bucuresteni;un om cu pretentii de normalitate nu ii poate cere lui Sorin Oprescu sa se apuce reabilitarea strazilor,acum.
Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală