2018-04-19 22:05


Gest INEDIT al unui PRIMAR din Vaslui. Ce face cu GUNOIUL aruncat aiurea

 |  18:24
Gest INEDIT al unui PRIMAR din Vaslui. Ce face cu GUNOIUL aruncat aiurea

Un primar din judeţul Vaslui le trimite recomandate prin poştă pungile cu gunoaie celor care le aruncă la voia întâmplării pe câmpurile din comună. De multe ori, oamenii sunt luaţi prin surprindere şi, într-o primă fază, cred că sunt ajutoare de la Uniunea Europeană şi se laudă vecinilor cu acest lucru, scrie News.ro.

Locuitorii comunei vasluiene Hoceni îşi primesc recomandate prin poştă pungile cu gunoaie pe care le aruncă la voia întâmplării pe terenurile virane din afara localităţilor. Surpriza neplăcută în acest sens este făcută de către autorităţile locale care, în urma găsirii unor indicii chiar în punga de gunoi, precum facturi la electricitate sau chitanţe pentru plata impozitelor, le expediază prin Poştă la adresele proprietarilor.

”În momentul în care sunt găsite astfel de pungi, este imposibil să nu găsim o chitanţă sau factură pe numele proprietarului. De regulă, nu este vorba de gunoi menajer, ci de alte deşeuri, însă nu considerăm normal ceea de fac. De aceea, le trimitem prin poştă aceste pungi, iar oamenii se laudă către vecini, înainte de a le desface, că au primit ajutoare de la Uniunea Europeană. Este o metodă foarte eficientă prin care localnicii renunţă, uşor-uşor, la astfel de practici nu tocmai corecte”, a declarat, joi, pentru News.ro primarul comunei Hoceni, Vasile Ţabără.

Toate cheltuielile cu expedierea coletelor cu gunoaie prin poştă sunt suportate de către Primăria Hoceni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-08

TAGURI: gunoi, primar, vaslui, colet

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova