Giurgiu: Agricultorii bulgari anunţă proteste
2018-08-17 21:52


Giurgiu: Agricultorii bulgari anunţă proteste

 |  09:32
Giurgiu: Agricultorii bulgari anunţă proteste

Reprezentanţi ai agricultorilor din Bulgaria au anunţat manifestaţii de protest pe teritoriul Bulgariei în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu-Ruse pentru ziua de joi, 11 iulie, manifestaţii care nu vor perturba traficul la frontieră.

'Autorităţile de frontieră bulgare, prin intermediul Centrului de Contact Româno-Bulgar Giurgiu - Ruse, au informat Poliţia de Frontieră Română cu privire la faptul că, în data de 11 iulie, începând cu orele 9,00, reprezentanţi ai agricultorilor din Bulgaria vor organiza manifestaţii de protest pe teritoriul statului vecin, în apropierea zonei de acces către PTF Ruse - Giurgiu', a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt a ITPF Giurgiu, Alexandra Popescu.

Acesta spune că autorităţile de frontieră bulgare au informat că vor fi luate măsurile necesare astfel încât accesul spre Podul Ruse-Giurgiu să nu fie blocat, iar traficul să se desfăşoare în condiţii normale.

În acest context, Poliţia de Frontieră Română recomandă participanţilor la trafic să folosească toate punctele de control deschise traficului internaţional la frontiera româno-bulgară.

Totodată, se va colabora cu partea bulgară astfel încât să se asigure un control operativ şi civilizat, transmite Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-11

TAGURI: giurgiu, agricultori, bulgaria, bulgari, protest

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...