2018-12-11 17:56


“Grădina cu Filme”, redeschisă în Piața Lahovari pentru pasionații de film, teatru, stand-up comedy și muzică live

 |  10:54
“Grădina cu Filme”, redeschisă în Piața Lahovari pentru pasionații de film, teatru, stand-up comedy și muzică live
Florentin Dincă

Bucureștenii iubitori de film, teatru, stand-up comedy și muzică live au un nou loc de petrecere a timpului liber. “Grădina cu Filme” va fi redeschisă sâmbătă, ora 21.00, în Piața Lahovari, în curtea Creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie.

Grădina cu Filme va oferi seri dedicate filmului, cu proiecţii de calitate precedate de dezbateri cu invitaţi din lumea cinematografiei, la care oamenii prezenţi vor putea participa activ, dar şi seri de stand-up comedy, cu muzică live şi piese de teatru.

Zilele de luni, marţi, miercuri, de la ora 20.30, şi cea de duminica, de la ora 21.30, sunt dedicate  filmelor de marcă. Înaintea proiecţiei de miercuri vor avea loc discuţii libere despre lumea filmului, moderate de jurnalistul şi criticul de film Ileana Bîrsan, alături de cineaştii invitaţi. Actori, regizori şi directori de imagine vor împărtăşi din experienţele lor de pe platourile de filmare, îşi vor spune părerile legate de producţii de cinema şi despre cum trebuie privit un film pentru a-l aprecia la adevărata sa valoare. Abordarea temelor va fi relaxată, amicală, iar publicul va fi invitat să participe activ, să întrebe, să completeze sau să-şi expună propriile păreri.

Joia şi sâmbăta, Teo, Vio, Costel şi alti membri ai Clubului 99 vor susţine momente de stand-up comedy în Grădina cu Filme, pe tot parcursul verii, de la ora 21.00.

În fiecare vineri, de la ora 20.30, Grădina cu Filme va găzdui Electro Acoustic Garden, un proiect muzical inedit care va avea ca invitaţi solişti şi trupe de top din România. În luna mai vor concerta trupele Urma, în 22 mai şi OCS, în 29 mai.

Duminica este rezervată pieselor de teatru produse de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", care vor începe la ora 20.00 şi proiecţiilor de film, de la ora 21.30, potrivit Mediafax. Spectacole precum "Amintiri" de Alexei Arbuzov, "Sylvia" de A.R. Gurnex şi "Norman" de Alan Ayckbourn sunt primele dintr-un şir de producţii care vor avea loc vara acesta la Grădina cu Filme.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-16

TAGURI: gradina, filme, piata, lahovari, bucuresti, teatru, stand, up, comedy, muzica, live
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...