2018-06-23 22:50


GRATIS la Grădina Zoologică de 1 IUNIE, pentru toți COPIII. Ce evenimente speciale le-a pregătit Primăria Capitalei

 |  11:08
GRATIS la Grădina Zoologică de 1 IUNIE, pentru toți COPIII. Ce evenimente speciale le-a pregătit Primăria Capitalei

Copiii și adolescenții cu vârsta de până la 18 ani vor avea acces gratuit, joi, în incinta Grădinii Zoologice, unde vor avea loc o serie de activități educative pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului, dar și Ziua Mondială a Mediului, a informat Primăria Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

În cadrul evenimentului, care își propune promovarea unor comportamente responsabile față de natură, vor avea loc ateliere de creație și pictură. Copiii vor putea aduce câte o carte care va fi donată altor copii mai puțin norocoși.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin Administrația Grădina Zoologică și Direcția de Mediu. Ziua Mondială a Mediului, celebrată în fiecare an pe data de 5 iunie, este unul dintre principalele mijloace prin care Organizația Națiunilor Unite promovează implicarea omului în protecția mediului, precum și îmbunătățirea metodelor de acțiune. Tema europeană de anul acesta este "Conectându-te cu natura".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-31

TAGURI: gradina zoologica, primaria capitalei, gratis, copii, 1 iunie, ziua mondiala a mediului, ziua internationala a copilului, adolescenti

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.