2018-07-18 23:30


Gremlin: Vineri şi sâmbătă, o nouă campanie de colectare a deşeurilor provenind din echipamente electrice şi electronice

 |  10:01
Gremlin: Vineri şi sâmbătă, o nouă campanie de colectare a deşeurilor provenind din echipamente electrice şi electronice

Gremlin, în parteneriat cu primăriile şi agenţiile pentru protecţia mediului, va organiza, vineri şi sâmbătă, o nouă campanie de colectare a deşeurilor provenind din echipamente electrice şi electronice la 32 de centre de colectare din ţară, se arată într-un comunicat al companiei.

“Când florile apar, deşeurile dispar!” este sloganul sub care se va desfăşura prima campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, organizată de compania Gremlin în 2013. Campania se desfăşoară în judeţele Constanţa, Brăila, Galaţi, Dâmboviţa, Călăraşi şi sectorul 4 Bucureşti, locuitorii din aceste zone fiind aşteptaţi, pe 29 şi 30 martie la centrele permanente de colectare Gremlin.

Pentru a recompensa iniţiativa persoanelor ce aleg să se debaraseze în mod responsabil de deşeurile de echipamente electrice şi electronice, organizatorii vor oferi tuturor deponenţilor câte un ghiveci de flori. Vor primi flori şi cei care vor solicita preluarea gratuită a deşeurilor de la domiciliu, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-09-26

TAGURI: gremlin, electronice, colectare

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.