2018-11-20 19:51


Guvern: 2 decembrie, zi liberă pentru salariaţii din sectorul public

 |  12:21
Guvern: 2 decembrie, zi liberă pentru salariaţii din sectorul public

Guvernul a decis, în cadrul şedinţei de miercuri, ca 2 decembrie să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, ziua de muncă urmând a fi recuperată pe 17 decembrie.

"Pentru salariaţii din sectorul public, ziua de 2 decembrie 2016 se stabileşte ca zi liberă. Pentru ziua stabilită ca zi liberă, instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal în ziua de 17 decembrie 2016 sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru, până la data de 16 decembrie 2016, potrivit planificărilor stabilite", se arată în hotărârea Guvernului.

Potrivit sursei citate, ziua liberă nu este valabilă pentru locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii.

"Dispoziţiile art. 1 nu se aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 2 decembrie 2016 şi nici participanţilor în aceste procese. Operaţiunile de încasări prin virament în relaţia cu instituţiile de credit, inclusiv încasările efectuate prin intermediul contului tranzitoriu se înregistrează în contabilitatea unităţilor trezoreriei statului cu data de 2 decembrie 2016", se arată în textul adoptat


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-23

TAGURI: guvern, 2, decembrie, zi, libera, salariat, sector, public
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...