2019-01-22 07:27


Guvernul a anunţat noile tarife pentru Monitorul Oficial

 |  17:14
Guvernul a anunţat noile tarife pentru Monitorul Oficial

Publicarea actelor în Monitorul Oficial al României se va face conform noilor tarife aprobate pentru anul 2013, a anunţat Guvernul.

Astfel, a fost publicată Hotărârea Guvernului 411/2013 privind aprobarea tarifelor pentru publicarea actelor în Monitorul Oficial al României, părţile I-VII, valabile pentru anul 2013. Conform avocatura.com, pagina de manuscris a actelor înaintate spre publicare reprezintă 2.000 de semne, inclusiv spaţiile şi vor avea un conţinut lizibil tehnoredactat la un rând şi jumatăte, cu corp 12 Times New Roman.

Pentru publicarea anunţurilor prevăzute de OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, tariful este de 57 lei/pagină de manuscris.

Totodată, pentru publicarea, integral sau în extras, în Monitorul Oficial al României, Partea  a IV-a, a rezoluţiilor directorului general al oficiului registrului comerţului de pe lângă tribunale/persoanei desemnate, privind autorizarea/respingerea constituirii societăţilor comerciale şi de înmatriculare a acestora, precum şi publicarea încheierilor de rectificare, tariful este de 31,5 lei/pagină de manuscris.

Publicarea celorlalte acte prevăzute de Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, tariful este de 104 lei/pagină de manuscris.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-05

TAGURI: tarif, monitorul, guvern, hotarare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...