2018-12-12 10:03


Guvernul suplimentează bugetul Ministerului Sănătăţii

 |  12:56
Guvernul suplimentează bugetul Ministerului Sănătăţii

Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că Executivul va aproba suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății. Decizia are scopul de a se reîntregi stocurile de medicamente și consumabile din spitale.

"Pe agenda de astăzi nu avem decât probleme curente (...) legate tot de situația răniților. Avem o suplimentare a bugetului Ministerului Sănătății pentru reîntregirea stocurilor de medicamente și consumabile din spitale, pentru a preveni o eventuală altă situație nedorită, în valoare de 26,3 milioane de lei. Avem de asemenea un ajutor acordat persoanelor aflate în situații deosebite, în valoare de 385.000 de euro", a precizat Sorin Cîmpeanu.

Premierul interimar a mai spus că Guvernul va discuta o notă din partea Ministerului Sănătății privind asigurarea coplății pentru răniții în incendiul de la Colectiv.

"Avem o notă din partea Ministerului Sănătății pentru a crea premisele în vederea asigurării coplății, pentru cele șapte țări în care se găsesc internați cei 29 de pacienți. Din păcate, din cei transferați șase au decedat. Avem 29 de pacienți internați în acest moment în celelalte țări, este necesară asigurarea coplății", a afirmat premierul interimar, Sorin Cîmpeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-11

TAGURI: guvern, suplimenteaza, buget, minister, sanatate, stoc, medicamente
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...