Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea salarizării
2018-08-20 10:07


Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea salarizării

 |  18:45
Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea salarizării

Premierul Emil Boc a declarat că nu excludeposibilitatea angajării răspunderii Guvernului pe Legea salarizării, precizândînsă că decizia finală va fi luată în coaliţie.

De altfel,referindu-se la Legea salarizării, Boc a spus că adoptarea acestui proiectconstituie una dintre priorităţi, din perspectiva PDL. "Legea (salarizării- n.r.) se află în fază finală, iar din perspectiva discuţiilor pe care le-amavut cu FMI, CE şi BM, suntem în măsură să pregătim în perioada imediaturmătoare forma finală pentru a fi aprobată de către Parlament", adeclarat Boc.

PreşedinteleTraian Băsescu a fost întrebat, luni seară, la TVR, dacă Guvernul şi-ar puteaasuma răspunderea pe Legea salarizării, el răspunzând: "Nu va avea ce săfacă". "Dacă discuţia de mâine (ieri, n.r.) cu partidele ar fi fostuna - pentru că unul dintre subiecte este relaţia cu Fondul - care să neclarifice dacă avem şanse să mergem cu pachetul legislativ necesar modernizăriistatului român şi satisfacerii condiţionalităţilor pentru tranşă... Aşa, mâineo să discut doar cu arcul guvernamental, vom vedea în ce măsură se angajează latrecerea acestei legislaţii", a spus Băsescu.

Şeful statului a declarat, tot luni, la TVR, că este nevoie de responsabilitateaparlamentarilor pentru ca legile pensiilor, salarizării şi bugetului pe 2011 sătreacă, în caz contrar România ieşind din acordul cu FMI.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638948-07-27

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...