2017-01-22 03:53

SOCIAL


Hai să facem mişcare la ''Cea mai mare oră de sport''

 |  14:03
Hai să facem mişcare la ''Cea mai mare oră de sport''
Sute de iubitori ai sportului, indiferent de vârstă, suntaşteptaţi sâmbătă, la competiţia „Cea mai mare oră de sport”, care va avea locîn Parcul Lumea Copiilor (intrare de lângă Palatul Copiilor), începând cu ora9.00 şi până la ora 21.00. Dolce Sport, împreună cu AS SmartAtletic şiGetFIT.ro, vă invită la maratonul de 12 ore, care face parte din programul „Mişcareaface bine”, lansat de curând de Romtelecom.

La manifestaţie vor avea loc mai multe demonstraţii deaerobic, zumba, pilates, fitness şi programe speciale pentru copii şi seniori.La locaţia respectivă vor fi prezenţi instructori renumiţi, de la care mulţimeade oameni va putea învăţa mai multe mişcări de bază. Evenimentul va fi însoţitde diferite concursuri şi tombole cu premii consistente.

Cei mici trebuie să deprindă cât mai devreme tainelemişcării şi a vieţii sănătoase, astfel că, timp de oră, de la 10.00 la 11.00,copiii vor avea la dispoziţie o zonă special amenanjată, în care se vadesfăşura programul „Profesorul de Nutriţie”, care îi va învăţa ce înseamnă oalimentaţie sănătoasă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-05-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image