2019-02-23 15:12


HAOS, DIN NOU. Care sunt DRUMURILE pe care se circulă bară la bară

 |  20:03
HAOS, DIN NOU. Care sunt DRUMURILE pe care se circulă bară la bară

Al doilea val de haos pe şoselele patriei. Circulaţie bară la bară, marţi seara, pe mai multe drumuri naţionale din ţară, dar şi pe A 1 Bucureşti – Piteşti, în sensul spre Capitală. Cel mai greu se circulă pe DN 1, DN 1A, DN 2, DN 7, DN 6, dar şi pe Centura Bucureştiului, în zona Pantelimon, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Se circulă cu mare dificultate pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi în localitatea Otopeni, la intrarea în capitală; pe DN1A, în localitatea Mogoşoaia, în direcţia Buftea – Bucureşti şi pe DN2, între Focşani şi Goleşti, judeţul Vrancea, pe sensul de mers către Râmnicu Sărat. De asemenea, este aglomerat pe DN6, între Alexandria şi Prunaru, judeţul Teleorman, în direcţia către Bucureşti; dar şi pe DN7, pe centura municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, pe sensul de deplasare către Piteşti.

Aglomerat este şi DN65, între localităţile Lunca Corbului şi Albota, judeţul Argeş, în direcţia către Bucureşti şi pe A1 Bucureşti - Piteşti, de la kilometrul 15, până la intrarea în capitală.

De asemenea, pe Centura Bucureştiului se circulă greu în zona Pantelimon, pe sensul de mers Voluntari – Glina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-10

TAGURI: drumuri, blocaj, haos, circulatie, masini
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...