2019-02-22 12:45


HAOS printre angajați și clienți. Un mare HIPERMARKET din București se ÎNCHIDE

 |  13:58
HAOS printre angajați și clienți. Un mare HIPERMARKET din București se ÎNCHIDE

Un mare hypermarket, situat în Vitantis Shopping Center din Bucureşti, se va închide, începând cu data de 15 ianuarie.

„După o analiză atentă şi fundamentată, am agreat împreună cu partenerul nostru, Revetas Capital, să închidem hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center, având în vedere schimbarea mediului de piaţă şi a preferinţelor clienţilor noştri din zona aferentă, pe parcursul celor 10 ani de operare”, se arată într-un comunicat transmis luni de compania de retail, conform Mediafax.

Referindu-se la situaţia angajaţilor Carrefour Vitantis, retailerul anunţă că a demarat un set de acţiuni de informare şi de sprijin, comunicate la nivel intern prin intermediul directorului de magazin şi al preşedintelui Sindicatului Salariaţilor Carrefour.

„Fiecărui angajat i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru în care ar dori să activeze (magazin, sediu sau depozit), luând în calcul criterii precum proximitatea faţă de casă sau traseul până la muncă, pentru cei din afara Bucureştiului. În momentul de faţă, toţi angajaţii hipermarketului Carrefour Vitantis s-au transferat sau urmează să fie transferaţi în punctele de lucru care au reprezentat prima lor opţiune, pe postul pe care şi l-au dorit”, precizează retailerul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-08

TAGURI: carrefour, vitantis, inchidere, hipermarket, angajati, clineti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...