Hidrologii au emis cod galben de inundații în judeţele Prahova, Constanța și Tulcea
2018-08-15 12:48


Hidrologii au emis cod galben de inundații în judeţele Prahova, Constanța și Tulcea

 |  12:20
Hidrologii au emis cod galben de inundații în judeţele Prahova, Constanța și Tulcea

Hidrologii au emis, miercuri, o atenționare Cod galben de inundații, valabilă până joi, la ora 12.00, în bazine hidrografice din judeţele Prahova, Constanța și Tulcea.

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA), în intervalul 9 noiembrie, ora 16:00 — 10 noiembrie, ora 12:00, se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale pe unele sectoare de râu și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menționate, cu posibile depășiri ale Cotelor de atenție, pe râurile din bazinele hidrografice: Prahova — bazin superior și mijlociu și afluenți (județul Prahova) și râurile din Dobrogea (județele Constanța și Tulcea).

INHGA mai menţionează că fenomene similare se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare în intervalul 9 noiembrie, ora 20:00 — 10 noiembrie, ora 6:00, pe unele râuri din Dobrogea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-09

TAGURI: hidrolog, cod, galben, inundatii, judet, prahova, constanta, tulcea

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...