2017-01-18 10:15

SOCIAL


Hingherii de maşini nu mai au dreptul să ridice autovehiculele

 |  18:26
Hingherii de maşini nu mai au dreptul să ridice autovehiculele

Şoferii care parchează pe raza sectorului 2 pot sta liniştiţi. De astăzi, firma Supercom nu mai are dreptul să ridice maşinile de pe stradă.

Contractul dintre administraţia locală a sectorului 2 şi firma de ridicări auto Supercom SA a expirat ieri. Contractul, încheiat între administraţia locală a sectorului 2 şi firma Supercom SA fusese prelungit printr-un act adiţional în luna noiembrie anul trecut, pe o perioadă de trei luni, după ce anterior mai fusese încă o dată suspendat deoarece expirase. Primăria Sectorului 2 a organizat, în ultima jumătate de an, două licitaţii pentru atribuirea serviciului de ridicări auto unui nou operator însă, după cum susţin reprezentanţii administraţiei locale, nu s-a prezentat nici un ofertant. Potrivit datelor centralizate de Poliţia Locală, anul trecut au fost ridicate de pe străzile sectorului 2 un număr de 11.900 de autoturisme, ceea ce înseamnă aproape 1.000 de maşini pe lună. În acelaşi interval, Serviciul de Circulaţie a aplicat şoferilor indisciplinaţi circa 6.200 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1,42 milioane de lei. Pentru a-şi recupera autoturismele ridicate, şoferii trebuie să plătească aproximativ 750 de lei.

În vara anului trecut, primarul Neculai Onţanu anunţa că intenţionează să diminueze cu 40% taxele de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum deoarece nu a fost găsit un operator care să practice noile tarife.

Serviciul de ridicări auto este prestat, pe raza sectorului 2, de firma SC Supercom SA, controlată de familia Ciuclea. Fostul senator PSD Ilie Ciuclea este acum prim-vicepreşedinte la UNPR Bucureşti, sub şefia lui Neculai Onţanu, preşedinte UNPR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: masini, ridicare, Supercom, hingheri, parcare, neregulamentar, licitatieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image