2017-01-17 07:01

SOCIAL


Hotelierii vor putea închiria plajele în luna martie

 |  19:09
Hotelierii vor putea închiria plajele în luna martie

Hotelieriidin staţiunile de pe litoral vor putea depune, în luna martie, ofertele pentruînchirierea sectoarelor de plajă care vor fi administrate pe o perioadă de unan până la doi, în funcţie de zonă, a anunţat ieri Administraţia Bazinală deApă Dobrogea Litoral.

Datalimită de depunere a ofertelor este 15 martie 2011, ora 16.00, iar în perioada16-20 martie se vor deschide ofertele şi vor fi selectaţi administratoriisectoarelor de plajă. "Sunt aşteptaţi să participe la licitaţie agenţiieconomici care deţin unităţi hoteliere în staţiunile de pe litoral şi care potoferi turiştilor un pachet turistic cât mai complex. Administraţia Bazinală deApă Dobrogea Litoral afăcut eforturi ca licitaţia de plajă din acest ansă se desfăşoare în luna martie, pentru ca agenţii economici să aibă suficienttimp de organizare a activităţii turistice", se precizează într-uncomunicat transmis de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Cele maicăutate zone de către hotelieri sunt staţiunile Mamaia, Vama Veche sau EforieNord, potrivit Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.

Tarifele de începere a licitaţiei variază în funcţiede zonă şi de categoria de plajă şi se situează între 1,04 lei/mp şi 10,38lei/mp (fără TVA). Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral va pune ladispoziţia administratorilor, la începutul lunii aprilie, plajele amenajate.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-02-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image