2018-12-10 18:30


Hotelul Tineretului din Brăila va fi transformat în locuinţe de serviciu pentru medici

 |  17:21
Hotelul Tineretului din Brăila va fi transformat în locuinţe de serviciu pentru medici

Hotelul 'Tineretului' din Brăila va fi transformat în locuinţe de serviciu pentru medicii din afara judeţului, cu care Spitalul Judeţean de Urgenţă va încheia contracte de prestări servicii, după cum a declarat vineri preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

'Vrem să facem aici locuinţe de serviciu pentru doctorii care vin să deservească Spitalul Judeţean. Deja suntem în fază de negociere cu mai mulţi medici, care vin în special pe Imagistică. Este vorba despre marii doctori ai României pe Imagistică. Vor lucra la Brăilaîmpreună cu medicii noştri. Vrei, nu vrei, trebuie să înveţi, dacă lucrezi împreună cu ei. Avem prevăzute aici şi locuinţe pentru aparţinătorii bolnavilor din spital, alţii decât cei care locuiesc în municipiu. Pot veni şi din judeţ să stea peste noapte. Vom scoate la licitaţie partea de construcţie şi de mobilier', a declarat Stancu.

Consilierii judeţeni au aprobat, la sfârşitul lunii august, concesionarea, pe 20 de ani, cu posibilitatea prelungirii, a ansamblului 'Tineret', reprezentând hotel, restaurant şi agenţie de turism, în suprafaţă de 2.650 mp, pentru o redevenţă anuală de cel puţin 38.155 euro.

Clasificat la categoria două stele, hotelul 'Tineretului' are o capacitate de cazare de 72 de locuri, în camere cu două paturi, cu grupuri sanitare proprii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...