UPDATE. 450 de mineri din Valea Jiului s-au blocat în subteran
2018-08-20 23:34


UPDATE. 450 de mineri din Valea Jiului s-au blocat în subteran

 |  09:46
UPDATE. 450 de mineri din Valea Jiului s-au blocat în subteran

UPDATE, ora 13.18: 450 de mineri de la trei mine din Valea Jiului s-au blocat în subteran. Este vorba de minele Uricani, Petrila şi Paroşeni.

Peste 200 de mineri de la Exploatarea Huilei Paroşeni au anunţat joi dimineaţa că nu vor mai ieşi din subteran la finalul schimbului întâi. Minerii sunt nemulţumiţi de faptul că termocentralele din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH) nu mai preiau cărbunele produs de Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului (SNIMVJ).

'Am fost mandatat de colegii mei să transmit faptul că nu vor mai ieşi din subteran după ora 12,00 doar dacă vom primi asigurări certe, în forma unui contract scris, că huila produsă la mina Paroşeni va fi preluată ritmic de Complexul Energetic Hunedoara. Oamenii doresc să aibă această garanţie fermă de preluare a cărbunelui', a declarat pentru Agerpres preşedintele Sindicatului Huila, Laszlo Domokos.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-18

TAGURI: paroseni, mineri, subteran

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

5 SFATURI de îngrijire a sânilor Acum 7 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...