2019-03-26 00:24


IAȘI: copil ÎMPUȘCAT la vânătoare, de față cu tatăl său

 |  19:12
IAȘI: copil ÎMPUȘCAT la vânătoare, de față cu tatăl său

Un copil de 13 ani a fost împuşcat, sâmbătă, în picior şi are o fractură deschisă fiind transportat de la spitalul din Bârlad la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iaşi. Accidentul s-a produs pe un fond de vânătoare din apropierea localităţii Murgeni unde avea loc o partidă de vânătoare organizată legal. Deocamdată, poliţiştii nu au stabilit cum s-a produs incidentul, echipele de cercetare fiind la faţa locului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, instituţia a fost sesizată despre producerea unui incident pe fondul de vânătoare 37 Cârja, din apropierea localităţii Murgeni. La vânătoare a luat parte și tatăl copilului, care făcea parte dintre gonaci, scrie news.ro.

Un copil de 13 ani a fost împuşcat în picior, în timpul unei partide de vânătoare care se pare că era organizată legal.

Echipele de cercetare s-au deplasat la faţa locului şi încearcă să afle ce s-a întâmplat. Încă nu se ştie ce căuta în zonă copilul care a fost rănit.

Poliţiştii au stabilit deocamdată, că bărbatul care l-a împuşcat are 37 de ani.

Copilul a fost transportat la Spitalul Bârlad, iar de acolo a fost preluat de un echipaj care-l transferă la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iaşi. Victima a suferit o plagă înjunghiată cu fractură deschisă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-27

TAGURI: copil, impuscat, vanatoare, iasi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Ian 2018

Tati,hai la vanatoare sa inveti cum se vaneaza>>>>Uite ce faci te duci in tufis si faci ca ursu...mor-mor-mor>>>>>>POOOOOOOOOK...........Tatiii,nenea asta m-a impuscat a crezut ca sunt urs>>>>>>>ha ha ha stupid people
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...