2018-11-16 05:30


IGPR: Controale pentru taximetrişti în zona Aeroportului „Henri Coandă”

 |  14:16
IGPR: Controale pentru taximetrişti în zona Aeroportului „Henri Coandă”

Zona Aeroportului "Henri Coandă" va fi controlată miercuri de poliţişti din cadrul IGPR pentru a verifica legalitatea activităţii de taximetrie, informează Poliţia Română.

Verificările de la aeroportul „Henri Coandă” vizează transportul rutier în regim de "taxi" şi "rent a car cu şofer". Controalele vor fi realizate de angajaţi ai Direcţiei de Poliţie Transporturi - Serviciul de Transporturi Aeriene şi ai Direcţiei Rutiere, împreună cu poliţişti rutieri din cadrul IPJ Ilfov.

Oamenii legii vor acţiona în zona aeroportului, în special în zonele unde are loc debarcarea şi preluarea pasagerilor şi vor verifica modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi, precum şi ale legislaţiei rutiere.

Principalul obiectiv al acţiunii este impunerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prin depistarea persoanelor care practică ilegal activitatea de taximetrie, acostează persoane pentru a le oferi astfel de servicii, precum şi sancţionarea celor care, deşi sunt autorizaţi, nu respectă regulile de tarifare sau calitatea serviciilor.

Echipele de control vor urmări diminuarea pirateriei, a concurenţei neloiale şi vor controla funcţionarea corectă a aparatelor de taxat.

De asemenea, oamenii legii îşi propun să identifice persoanele care deţin substanţe cu efecte psihoactive, la acţiune fiind folosit un câine specializat în depistarea acestor substanţe, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03

TAGURI: IGPR, aeroport, henri, coanda, taximetrie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...