2016-12-03 17:49

SOCIAL


Imagini live de la Universitate

 |  17:46
Imagini live de la Universitate

Universitatea din Bucureşti va transmite online, pe site-ul propriu, imagini din aria Pieţei Universităţii, cu ajutorul unei reţele de filmare şi înregistrare. Reţeaua instalată la Palatul Universităţii va emite online în sistem streaming live. “Universitatea din Bucureşti nu îngrădeşte libertatea de exprimare, ci, dimpotrivă, oferă comunităţii locale, naţionale şi internaţionale, posibilitatea de a rămâne în contact direct şi nefiltrat cu spaţiul public definit istoric de Piaţa Universităţii”, precizează reprezentanţii universităţii. Potrivit conducerii instituţiei, au existat mai multe solicitări de montare a unor camere web care să transmită imagini din Piaţa Universităţii şi astfel s-a decis instalarea unei reţele proprii care să difuzeze în timp real imagini pe site-ul instituţional.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-02

TAGURI: Universitate, Piata- Universitatii, imagini, spatiu, camera, reteaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Atac armat sângeros la o Universitate din Ohio Cel putin 7 persoane au fost impuscate si transportate la spital intr-un atac armat care a avut loc... 28 Noi 2016 | (0)
Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Ion Stan. Imagini cât mii de cuvinte Ion Stan, născut pe 13 august 1955, în comuna Nucet, judeţul Dâmboviţa, a fost deputat în... 16 Noi 2016 | (0)