2018-06-23 17:24


Imaginile zilei: Olguța Vasilescu, luată la ROST în PLOAIE despre Legea Salarizării

 |  19:10
Imaginile zilei: Olguța Vasilescu, luată la ROST în PLOAIE despre Legea Salarizării

Mai mulți polițiști care protestau miercuri în fața ministerului Muncii au oprit-o pe Lia Olguța Vasilescu, în ploaie, cerându-i explicații cu privire la legea salarizării unitare.

”Ne-am uitat pe grila de salarizare. În 2022, după cum ați scris dumneavoastră acolo în lege, nu mă face să cred că o să o aplicați de la 1 ianuarie 2018. Am dreptul să mă gândesc că se aplică din 2022”, a spus un polițist, potrivit unui videoclip postat pe Facebook de Viorel Șeicaru.

”Păi nu, nu aveți dreptul să vă gândiți că se aplică din 2022, când noi am spus foarte clar că se aplică din 2018, măririle cu 25% și scrie în lege. (...) O să ieșiți foarte bine, credeți-mă”, a explicat ministrul Muncii. 

Întrebată de un alt polițist dacă se va modifica legea pensiilor, Olguța Vasilescu a răspuns: ”Deocamdată nu. Pe legea pensiilor va trebui să intrăm, dar pe legea pensiilor noi ne-am referit nu la pensiile speciale ale politicienilor, ci la pensiile care sunt în plată la ora actuală pentru restul lumii. Deocamdată nu este nicio discuțiile pe legea pensiile politicienilor”. 

Ministrul Muncii a declarat miercuri că legea salarizării unitare este în linie dreaptă. 

”Orizontul de timp este exact cum scrie în programul de guvernare, ca de la data de 1 iulie să se aplice”, a spus Vasilescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-19

GALERIE MEDIA


TAGURI: politisti, lia olguta vasilescu, ministerul muncii, ploaie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIRELAMARINESCUGMAIL917
20 Apr 2017

MILITARII PENSII ASTEAPTA 2022 ,PANA ATUNCI NE DUCEM DRACULUI
SANDU
20 Apr 2017

CAPITAN PENSIONAR CU 1100 ,SCOATEI ART 41 DIN LEGEA SAARIZARII ,SAU ASTEPTATI SA MURIM CA ABIA IN 2022 SA NE ACTUALIZATI PENSIILE
VLASE
20 Apr 2017

DECE NU SCATETI ART 41 DIN LEGEA SALARIZARII SI SA RESPECTATI LEGEA 223 A PENSIILOR MILITARE ART 60 PRIVIND ACTUALIZAREA PESIILOR MILITARE . ASA ATI FACUT SI CU ART 40 DIN OUG 57 . CUM ADICA IN 2022 SA APLICATI CE SCRIE IN ACEASTA LEGE A PENSIILOR MILITARE ? NU VA GANDITII CA DE CATIVA ANI II TAVALITI PE ACESTI PENSIONARI MILITARI? VEDETI CA SI IN MAPN SANT PENSII DE 1000 SA- 1200 DUPA CE S-AU SCAZUT CAS SI IMPOZIT , SI PE ACESTE II TINETI PANA IN 2022 FACETI CEVA ,PANA ATUNCI MURIM
MR CHRISTIAN
19 Iul 2017

Sunt Christian Carlos, un împrumutator de bani privați, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere sau pentru a vă plăti facturile și o finanțare corporativă pentru imobiliare și orice fel de finanțare a afacerilor. De asemenea, ofer credite persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 3%. Îți dau împrumut unor persoane serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați să contactezi acest e-mail: christianfinance11@gmail.com
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.