2016-10-28 03:46

SOCIAL


Împrumut în două tranşe pentru Oprescu

 |  18:08
Împrumut în două tranşe pentru Oprescu

Preşedintele Consiliului General al Capitalei, Călin Murg, afirmă că proiectul primarului Sorin Oprescu privind contractarea unui împrumut de 800 milioane de euro nu ar putea fi aprobat în şedinţa de mâine doar dacă ar fi rupt în două. “În opinia mea, domnul primar ar trebui să vină mâine cu un proiect pentru un împrumut de 500 de milioane de euro, pentru plata bondurilor şi cu restul împrumutului să vină săptămâna viitoare. Noi, consilierii PDL şi PNG, care formăm majoritatea, i-am aproba şi un împrumut mai mare domnului primar dacă ar veni cu un proiect în care să menţioneze ce face cu banii”,ne-a declarat Murg.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-15

TAGURI: Sorin OprescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Firea nu denunţă vinovaţii pentru nefinalizarea lucrărilor Alte promisiuni electorale ale primăriţei. Gabriela Firea susţine că linia de tramvai de pe... 09 Oct 2016 | (0)
Negoiță sfidează Curtea de Conturi și comandă lucrări pe o arteră care nu e în administrarea sa Efortul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a-i da posibilitatea primarului... 12 Oct 2016 | (1)