2018-06-21 15:35


În ajun de Sf. Andrei, primarul general dă startul sărbătorilor de iarnă

 |  19:39
În ajun de Sf. Andrei, primarul general dă startul sărbătorilor de iarnă

Primarul General, Sorin Oprescu, dă startul sărbătorilor de iarnă, pe 29 noiembrie, în ajun de Sfântul Andrei. La ora 18.00, la Bucharest Christmas Market, din Piaţa Universităţii, se vor aprinde luminile de sărbători. Anul acesta, aproape 3 milioane de beculeţe de tip LED vor împodobi Bucureştiul, pe un traseu de 24 de kilometric pe cele mai importante artere ale oraşului.

"Bucharest Christmas Market" se va deschide mâine, începând cu ora 12:00. La ora 17.00, înaintea de aprinderea luminilor de iarnă, va avea loc un concert Mandinga şi Connect-R, la care sunt anunţate mai multe momente inedite. Unul dintre acestea va fi interpretarea dată de trupa Mandinga "Anotimpurilor" lui Vivaldi, completată de momente Alexandra Violin şi Teatrul de Umbre, reprezentat de Leon Magdan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2014-11-28

TAGURI: sf, andrei, sarbatori, iarna, craciun, beculete, targ, traditional, concerte

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
28 Noi 2014

"Primarul General, Sorin Oprescu" a se citi de fapt "Generalul Mossad Hirsch-Oprescu_Pornescu becurile pe banii nostri
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.