2019-03-26 00:56


În ce perioadă va fi ÎNCHISĂ staţia de METROU Berceni pentru modernizarea instalaţiilor de TAXARE

 |  14:38
În ce perioadă va fi ÎNCHISĂ staţia de METROU Berceni pentru modernizarea instalaţiilor de TAXARE

Metrorex a anunţat că în perioada 12 august - 15 august staţia de metrou Berceni va fi închisă deoarece vor avea loc lucrările de modernizare a instalaţiilor de taxare din cadrul staţiei.

Lucrările de modernizare din cadrul staţiei de metrou Berceni vor avea loc mai devreme de termenul stabilit iniţial de 16 – 22 septembrie, deoarece în luna august traficul este scăzut datorită vacanţei şcolare şi a concediilor.

“Metrorex a solicitat constructorului noului sistem de control-acces modificarea programului lucrărilor de modernizare a instalaţiilor de taxare în staţia de metrou Berceni. Pentru ca disconfortul resimţit de călători să fie minim, termenul stabilit iniţial (16 – 22 septembrie 2017), a fost modificat luându-se în considerare perioadele de trafic scăzut din timpul vacanţei şcolare şi a concediilor”, se arată în comunicat.

La sfârşitul lunii iunie, Metrorex a decis reducerea de la şapte la trei zile a perioadei de realizare a lucrărilor de modernizare la staţiile cu o singură intrare.

Astfel, în staţiile Tineretului şi Apărătorii Patriei lucrările vor avea loc în perioada 2 – 5 septembrie, în Dimitrie Leonida şi Costin Georgian 9 – 12 septembrie, în Pantelimon 16 – 19 septembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-04

TAGURI: statie metrou, berceni, inchisa, instalatii taxare, modernizare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...