2018-12-19 17:51


În loc să cumpere aer condiționat, RATB cheltuie o AVERE pentru internet în autobuze

 |  10:36
În loc să cumpere aer condiționat, RATB cheltuie o AVERE pentru internet în autobuze

Ce mai conteaza ca iarna nu exista caldura in toate mijloacele de transport public, in unele fiind mai frig decat afara sau ca vara se circula infernal in Bucuresti, autobuzele fiind adevarate saune pentru calatori. Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) vrea să dea 1,34 milioane de euro pentru a achiziţiona serviciul de internet wireless care să fie instalat pentru călători în autobuze, tramvaie şi troleibuze, contractul urmând să fie încheiat pentru 17 luni cu câştigătorul licitaţiei.

Oferta a fost publicată pe portalul licitaţiilor publice şi suma acoperă între 1.350 şi 1.580 de aparate, care vor fi accesibile pentru o perioada de 17 luni.

Data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 15 mai 2017, iar valoarea estimată a contractului este de 1.343.000 de euro, fără TVA.

RATB va plăti acest serviciu din „surse proprii, cu ordin de plată în termen de 30 de zile”.

Primarul general Gabriela Firea declara, în 30 ianuarie, că în mijloacele de transport în comun va fi instalat internet wi-fi gratuit pentru călători.

"Regia Autonomă de Transport Bucureşti va iniţia o procedură prin care în troleibuze, autobuze şi tramvaie se va instala internet wireless gratuit, pentru toţi călătorii care vor beneficia de transportul public”, spunea atunci Firea, potrivit News.ro.

În proiectul aprobat atunci în Consiliul General al Municipiului Bucureşti se arăta că au fost primite solicitări de la bucureşteni pentru introducerea de internet wireless, mai ales pe traseele RATB folosite de tineri spre instituţiile de învăţământ sau spre zone de agrement, dar şi pe traseele mai lungi sau cele care asigură legătura cu Aeroportul “Henri Coandă”.

foto: Click!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-03

TAGURI: internet, ratb, gabriela firea, wireless, suma, cost
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...