2019-01-22 11:25


În memoria Holocaustului: Piaţeta Şef Rabin Dr. Alecandru Şafran

 |  22:03
În memoria Holocaustului: Piaţeta Şef Rabin Dr. Alecandru Şafran
P24

La solicitarea Fedeaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, spaţiul din faţa Sinagogei Mari se va numi „Piaţeta Şef Rabin Dr.Alexandru Şafran”. Solicitarea lui Aurel Vainer, şeful comunităţii evreieşti, a rezonat la Primărue Capitalei, care autorizează astfel amplasarea „Monumentului Memorialul Martirilor Pogromului din Bucureşti 21-23 ianuarie 1941-lângă Sinagoga Mare din Bucureşti şi amenajare piaţetă”, din strada Vasile Adamache nr. 1.

Proiectul va fi votat în Consiliul General din 30 ianuarie. Doctorul Alexandru Şafran a fost Rabinul Şef al Cultului Mozaic din România, lider autentic al avreilor în anii Holocaustului, fost membru de onoare al Academiei Române.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-26

TAGURI: piateta, holocaust, sef rabin
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NA POFTIM!
27 Ian 2017

SĂ MAI ZICĂ PROȘTII CĂ ROMÂNIA NU-I CONDUSĂ DE JIDANI! DUPĂ CE AU OCUPAT LOCURILE ÎN POLITICĂ, AFACERI, AU CUMPĂRAT APARTAMENTE, VILE, PĂMÂNTURI, SE OBRĂZNICESC! VOR STRĂZI CU NUMELE LOR......HUUUUUUUOOOOOOOOOO!
CROCODILUL FLAMAND
27 Ian 2017

IN SCHIMB CRIMINALII BOLSEVICI DIN 22DECEMBRIE SI MINERIADE NU AU NICIO PROBLEMA.......RAD DE PROSTII PE CARE I-AU ASASINAT
Random imageUltimele stiri

loading...