2018-11-19 05:15


În sectoarele 2, 3 şi 4 vot fi deschise puncte noi pentru paşapoartelor simple. Vezi adresele

 |  14:35
În sectoarele 2, 3 şi 4 vot fi deschise puncte noi pentru paşapoartelor simple. Vezi adresele

Prefectura Bucureşti a anunţat că vor fi deschise noi puncte de lucru în sectoarele 2, 3 şi 4 din Bucureşti pentru primirea cererilor de eliberare a paşapoartelor simple şi eliberarea acestora.

Începând cu data de 15 iulie, Serviciul public comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple din cadrul Instituției Prefectului Municipiului București deschide punctele de lucru de la nivelul sectoarelor 2, 3 și 4 ale Capitalei, la următoarele adrese poștale: Str. Olari nr. 19, Sectorul 2, Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5, Sectorul 3, Str. Străduinței nr. 1, Sectorul 4.

La aceste puncte de lucru se vor desfășura activități de primire a cererilor de eliberare a pașapoartelor simple electronice pentru cetățenii români cu domiciliul în România în cazul primului pașaport sau înlocuirii celui expirat, indiferent de vârstă.

În str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5, funcționează două ghișee pentru primirea cererilor de eliberare a pașapoartelor, la care se va efectua și eliberarea acestora, iar în str. Olari nr. 19 și str. Străduinței nr. 1 câte un singur ghișeu. Punctele de lucru vor funcționa zilnic, de luni până vineri, între orele 8.30 – 16.30, informează Prefectura Bucureşti.

Eliberarea pașapoartelor se va face la sediul/punctul de lucru la care a fost depusă cererea, cu excepția situațiilor în care se optează – la momentul depunerii cererii – pentru eliberarea acestuia la sediul altui serviciu de pașapoarte ori a vreunui oficiu consular român din străinătate.

La începutul lunii iulie, au fost deschise noi sedii pentru Eliberare Paşapoarte şi în sectoarele 1, 5 şi 6. Adresele noilor puncte de lucru sunt: Piața Amzei, nr. 13, sectorul 1, Str. Constantin Miculescu, nr 14-16, sectorul 5, Șos. Virtuții, nr 1-3, sectorul 6. În Piaţa Amzei nr. 13 funcţionează şase ghişee pentru primirea cererilor, două ghişee pentru eliberarea paşapoartelor şi unul de relaţii cu publicul, iar în str. Constantin Miculescu nr. 14-16 şi în şos. Virtuţii nr. 1-3 câte un ghişeu pentru primirea cererilor de eliberare a paşapoartelor, la care se efectuează şi eliberarea acestora.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-12

TAGURI: cerere, eliberare, pasaport, simplu, puncte, adrese, ghiseu, sediu, prefectura
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...