2017-01-21 06:25

SOCIAL


În 24 de ore, 1213 bucureşteni au sunat la Ambulanţă

 |  17:20
În 24 de ore, 1213 bucureşteni au sunat la Ambulanţă

De sâmbătă de la ora 12.00 şi până duminică la aceeaşi oră, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a înregistrat 1213 solicitări, dintre care 33 pentru fracturi, 32 pentru traumatisme prin cădere, patru pentru căzuţi în stradă, alte 99 de persoane fără adăpost fiind duse în centre sociale

Din cele peste 680 de apeluri pentru urgenţe, 33 au fost pentru persoane care au suferit fracturi, 32 pentru alte traumatisme prin cădere şi patru pentru persoane care au căzut în stradă. De asemenea, 99 de persoane fără adăpost au fost în centrele socialedin Capitală. Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, medicul Alis Grasu, a spus pentru Mediafax că au fost trimise două ambulanţe cu medic şi două de transport în adăpostul din Theodor Pallady, pentru consultaţi. Patru persoane aveau leziuni provocate de degerături, fiind transportate la spital.

Medicii le recomandă celor care ies din casă să meargă cu multă grijă întrucât sub stratul de zăpadă care se aşterne este de cele mai multe ori gheaţă, existând riscul alunecării şi căderii.

Totodată, medicul Alis Grasu a făcut apel la participanţii la trafic să păstreze distanţă faţă de ambulanţele pe care le întâlnesc în cale, întrucât există, mai ales pe străzile laterale, porţiuni mari de gheaţă acoperite cu zăpadă, ceea ce ar putea provoca derapări ale maşinilor.

În Capitală a plouat toată noaptea de sâmbătă spre duminică, iar din cauza temperaturilor scăzute pe străzi s-a format polei. De asemenea, în urma ploii îngheţate s-a format o crustă subţire de gheaţă. Duminică la prânz a început să ningă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image