2018-12-17 04:44


În aceste zile, supermarketurile au reduceri de până la 50%

 |  18:08
În aceste zile, supermarketurile au reduceri de până la 50%

Chiar dacă bugetul românilorpentru cumpărăturile de Paşte s-a subţiat considerabil şi abia depăşeşte 500 delei, iată că marile magazine mai fac o încercare de a-şi rotunji veniturile. Astfel,unii retaileri ţin magazinele deschise şi în prima zi de Paşte pentru cei caremerg în vizită la rude sau pur şi simplu rămân fără o sticlă de suc sau apăplată.

Cei mai mulţi români vor aloca pentru un buget pe familiecuprins între 100 şi 500 de lei pentru masa pascală, în scădere faţă de 2010,iar pentru o parte dintre aceştia fondurile fie sunt insuficiente şi renunţă laanumite produse, fie nu vor putea cumpăra nici strictul necesar, aratăun studiu IRES. Pentru mulţi, carnea de miel este un lux, iar produsele celemai căutate sunt cele la care reducerile sunt cât mai mari. Şi asta ţinând contcă românii au strâns cureaua cât au putut, iar datele arată negru pe alb ca, înprimele două luni din an, consumul a scăzut cu 5%, în timp ce în anii buni aieconomiei creşterea era şi de 10%.

O mare parte din retailerii online au pregătit şiei discounturi. Reducerile merg până la 75% şi chiar şi până la 90%, special înziua de sâmbătă, şi îţi poţi alege haine, încălţăminte, parfumuri sau chiarcosmetice de firmă. După Paşte însă preţurile vor urca la loc. Şi operatoriitelecom au oferte bune. După ce Orange a redus preţul abonamentelor cu 20%, iatăcă şi operatorul Cosmote recurge la aceeaşi metodă pentru abonamentele de celpuţin şapte euro pe lună, însă include în ofertă şi cartelele preplătite, şi alcartelelor prepaid şi oferă smartphone-uri la preţuri ce încep de la 20 deeuro, cu abonament pe doi ani.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...