2017-01-24 03:09


Inaugurarea pasajului Basarab din Capitală, amânată din nou

 |  15:59
Inaugurarea pasajului Basarab din Capitală, amânată din nou
Inaugurareapasajului suprateran Basarab din Capitală, despre care primarul Sorin Oprescuanunţa că va avea loc în luna martie, a fost amânată din nou,pentru a se realiza noi probe de rezistenţă a construcţiei, a declarat edilul-şef.Acesta a precizat că una dintre cerinţele proiectantului este aceea de a serealiza încercări şi cu tramvaie, nu doar cu maşini. "Nu îl inaugurăm pânănu se termină demontat linia de tramvai şi nu facem toate probele. Nuvreau să tai o panglică doar de dragul de a o tăia", aafirmatOprescu.

Potrivitreprezentanţilor municipalităţii, pasajul va fi dotat cu senzori de cutremur şide trafic. Senzorii de trafic vor transmite avertizări cu circa 40 de secundeînainte ca o undă seismică mare să ajungă în Bucureşti, iar cei de trafic voroferi informaţii cu privire la numărul de maşini aflate pe podul pasajului şila timpulnecesar pentrutraversarea acestuia. Construit pentru afluidiza traficul între nordul şi sudul Capitalei, pasajul suprateran Basarabva face legătura între Bulevardul Nicolae Titulescu, în apropierea Gării deNord, şi Bulevardul Vasile Milea, existând şi bretele de legătură cu ŞoseauaGrozăveşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-11-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
28 Mar 2011

La taiat panglici,specialisti sunt cei din PDL!Oprescu trebuie sa se asigure ca lucrarea nu are puncte slabe,ca trece toate testele ,si ca nu prezinta vreun risc!Asa procedeaza Oprescu:corect,cu precizie chirurgicala.
Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală