2019-05-23 12:33


Încă un EȘEC! Calea ferată spre Otopeni nu va fi gata la timp!

 |  21:31
Încă un EȘEC! Calea ferată spre Otopeni nu va fi gata la timp!

Linia directă de cale ferată dintre Aeroportul Otopeni şi Gara de Nord rămâne un vis pe hârtie, deşi era unul dintre angajamentele României pentru organizarea Campionatului European de Fotbal din 2020.

Directorul general al CFR SA spune că aproape sigur proiectul nu va fi gata pentru eveniment.

În cel mai bun caz, suporterii vor fi transportați cu autobuzele. Dar şi pentru această variantă este nevoie de un drum nou.

O investitie de 1,3 miliarde de euro, construcția metroului care va lega Bucureștiul de aeroportul internațional Henri Coandă a stârnit controverse la cel mai înalt nivel. Comisia Europeană a cerut Metrorex explicații: de ce noua magistrală costă atât de mult și ocolește tocmai centrul orașului.

Compania a anunțat că va clarifica problema în două luni. Cert este că pe trasee încep să apară proiecte imobiliare de sute de milioane de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-27

TAGURI: esec, metrou, gara de nord, otopeni, campionat european fotbal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


INCHIDE BARACA
28 Mar 2018

SE DESFINTEAZA AEROPORTU CIT DE CURIND . TREBUIE MILIARDE PENTRU REFACEREA TOTALA A PIASTELOR . NU AU SCURGERE PENTRU CANALIZARE SUB PLACILE DE BETON DE 8 PE 4 METRI SI GROASE DE 70 - 80 CENTIMETRI . ITI INCHIPUI CIT BETON TREBUIE SA REFACI TOATE PISTELE . AU MUSAMALIZAT TOT , DAR CIN VIN CEI DE LA AERONAAUTICA INTERNATIONALA INCHIDE , TOATA BARACA . POT FI ACCIDENTE GRAVE . CUMPARA TEREN ARABIL DIN SPATELE PISTELOR DE LA TIRIAC
Random imageUltimele stiri


STARBAG