Incendiu puternic la o cabană din Munţii Apuseni
2018-08-16 01:27


Incendiu puternic la o cabană din Munţii Apuseni

 |  07:59
Incendiu puternic la o cabană din Munţii Apuseni

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, la o cabană din Munţii Apuseni, pompierii fiind nevoiţi să intervină într-o zonă mai greu accesibilă. În momentul izbucnirii incendiului, în cabană se aflau doi adulți și doi copii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea Alba, plutonier major Alina Marescu Dumitrescu, a declarat că acoperișul cabanei a fost distrus în totalitate, transmite Agerpres. 

Când a izbucnit incendiul, în cabană se aflau membrii familiei, doi adulți și doi copii. Aceştia nu au avut de suferit din cauza flăcărilor.

Pompieri ai Pichetului Cîmpeni au intervenit de urgenţă într-o zonă mai greu accesibilă şi au stins incendiului. Cabana cuprinsă de flăcări este situată în satul Știuleți, comuna Scărișoara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-04

TAGURI: incendiu, puternic, cabana, muntii, apuseni

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...