2019-02-21 06:24


INCENDIU puternic la o pensiune din Moieciu de Sus

 |  10:50
INCENDIU puternic la o pensiune din Moieciu de Sus

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la o pensiune din localitatea Moieciu de Sus. În urma deflagrației au ars sute de metri pătraţi din acoperiş şi din mansarda locației.

„E vorba de un incendiu care a izbucnit la o pensiune în Moieciu de Sus. A ars acoperişul şi mansarda pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, respectiv acoperişul restaurantului pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, intervenţia a fost una dificilă, din cauza lipsei sursei de apă, dar şi din cauza temperaturii extrem de scăzute din zonă.

Din fericire, nici un om nu a fost rănit, ci doar o persoană a suferit un ușor atac de panică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-22

TAGURI: incendiu, pensiune, moieciu de sus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...