2018-10-19 21:10


Incendiul de la Chişinău. Una dintre femeile rănite, în stare foarte gravă

 |  07:06
Incendiul de la Chişinău. Una dintre femeile rănite, în stare foarte gravă

Directorul medical al Spitalului de Arşi din Capitală, Cristian Niţescu, a declarat că una dintre cele trei femei rănite în incendiul din Chişinău este în stare foarte gravă, având arsuri pe 42% din suprafaţa corpului.

"Tânăra are 26 de ani, dar este în stare foarte gravă. Are arsuri pe 42 la sută din corp, arsuri de căi respiratorii, este intubată şi ventilată mecanic. Trăieşte ajutată de aparate, prognosticul fiind foarte rezervat", a precizat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, potrivit Mediafax.

Medicul a mai spus că şi starea celorlalte două tinere rănite în incendiul de la Chişinău şi care au fost transferate la unitatea medicală din Capitală este gravă.

"Au depăşit cu bine zborul, iar acum sunt internate la terapie intensivă. Au arsuri pe mai mult de 30 la sută din corp şi leziuni ale căilor respiratorii, sunt intubate şi ventilate mecanic", a explicat directorul medical.

Un incendiu s-a produs, sâmbătă, într-o clădire cu două etaje din apropierea Pieţei Centrale din Chişinău, după ce într-o încăpere a explodat o butelie de gaz.

"Apelul la pompieri a parvenit la ora 13.24. În stingerea incendiului au fost implicate trei autospeciale. Incendiul a izbucnit într-un local cu două niveluri", a afirmat ofiţerul de presă al Serviciului de Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale, Diana Ţurcanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11

TAGURI: incendiu, chisinau, femeie, ranita, stare, foarte, grava
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...