2018-12-14 20:23


Incendiul din clubul Colectiv. Discovery va realiza un documentar

 |  15:25
Incendiul din clubul Colectiv. Discovery va realiza un documentar

Incendiul din clubul Colectiv. Discovery Networks lucrează în România la realizarea unui documentar despre această tragedie, care s-a soldat cu moartea a 63 de persoane şi cu rănirea a altor câteva zeci.

Documentarul va avea premiera în România pe Discovery Channel în această primăvară. De asemenea, difuzarea mesajelor comerciale va fi întreruptă pe toată durata difuzării materialului.

Documentarul vrea să prezinte în ordine cronologică faptele care s-au petrecut în noaptea de 30 octombrie 2015, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor.

"Ca povestitor apreciat şi urmărit la nivel mondial, este parte din misiunea Discovery să ofere telespectatorilor săi producţii relevante despre evenimente cu impact major la nivelul societăţii, mai ales atunci când există şi o componentă educativă. În acest caz, considerăm că povestea din Colectiv merită şi trebuie spusă, pentru a avea o imagine cât se poate de cuprinzătoare asupra faptelor petrecute în noaptea respectivă. Programul la care lucrăm va fi unul descriptiv şi se va concentra exclusiv pe filmul evenimentelor din 30 octombrie, încercând să ofere o perspectivă de ansamblu asupra tragediei. Ne dorim ca producţia să fie o radiografie obiectivă, bazată pe mărturiile celor prezenţi la faţa locului şi pe informaţiile confirmate deja de autorităţi", a declarat Paul Welling, Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA (Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa), transmite Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27

TAGURI: incendiu, club, colectiv, discovery, realizeaza, documentar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...