2019-03-19 10:22


Începe construcția PASAJULUI de la Domneşti. Cât durează LUCRĂRILE și cine a primit CONTRACTUL

 |  15:34
Începe construcția PASAJULUI de la Domneşti. Cât durează LUCRĂRILE și cine a primit CONTRACTUL

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) susține că a emis Ordinul de Începere pentru realizarea obiectivului „Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti”.

Durata contractului de execuţie lucrări este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor, conform Mediafax.

În data de 10 mai 2017, CNAIR şi Asocierea SC Straco Grup SRL – SC Comnord SA – SC Specialist Consulting SRL au semnat contractul aferent acestui obiectiv. Valoarea contractului de lucrări este de 91,552 milioane de lei, fără TVA.

Licitaţia de atribuire a proiectului a fost organizată după ce locuitorii din zonă (aproximativ 20.000 de persoane) s-au plâns că nu pot circula, întrucât Prelungirea Ghencea - şoseaua care face legătura între Bucureşti şi localitatea Domneşti - are o singură bandă pe sens, iar numărul maşinilor este în creştere. În plus, spun ei, lipsa infrastructurii pietonale reprezintă un risc real pentru copiii din cartierele nou construite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-05

TAGURI: pasaj domnesti, inceput, lucrari, contract
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...