2018-12-10 20:21


Încercând să scape, un bucureştean a intrat cu maşina într-un poliţist

 |  13:33
Încercând să scape, un bucureştean a intrat cu maşina într-un poliţist

Un bărbat a fost reţinut pentru tentativă de omor calificat deosebit de grav, după ce a lovit cu maşina un poliţist care îl oprise în trafic, vineri după-amiază, la o intersecţie de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, întrucât trecuse pe culoarea roşie a semaforului.

Potrivit Poliţiei Capitalei, şoferul a trecut cu maşina pe culoarea roşie a semaforului şi a intrat pe strada Valea Cascadelor, venind de pe Bulevardul Iuliu Maniu

"Agenţii de poliţie i-au făcut semn şoferului să tragă pe dreapta, acesta a încetinit, iar când a ajuns în dreptul agentului, a accelerat şi l-a lovit pe acesta, trântindu-l la pământ, după care a fugit pe strada Preciziei", a precizat, sâmbătă, Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

După ce l-a lovit cu maşina pe poliţist, şoferul, în vârstă de 22 de ani, şi un alt bărbat care îl însoţea, de 38 de ani, au abandonat maşina în spatele unui bloc de pe strada Preciziei, apoi s-au ascuns pe terasa imobilului. Cei doi au fost imobilizaţi şi reţinuţi în urma unei intervenţii a SPIR.

Încercând să scape, un bucureştean a intrat cu maşina într-un poliţist
zoom
În urma verificărilor s-a stabilit că şoferul care l-a lovit pe agentul de poliţie nu are permis de conducere.

Din fericire poliţistul accidentat se află intr-o stare bună. El a fost transportat la spital, având leziuni la braţul şi piciorul drepte, zgârieturi, vânătăi şi tăieturi provocate de cioburi.

Şoferul a fost reţinut pentru tentativă la omor calificat şi deosebit de grav şi conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, urmând ca instanţa Tribunalului Bucureşti să stabilească dacă va fi arestat preventiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-09-21

TAGURI: politist, accident, Bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...