2018-12-16 06:52


Îndeletniciri de weekend. Zvon de schimbare a primarului general interimar

 |  20:44
Îndeletniciri de weekend. Zvon de schimbare a primarului general interimar

În plin scandal politic pe tema agentului termic din Capitală, primarul general interimar Ştefănel Marin are îndeletniciri domestice. El postează pe pagina sa de socializare obrazul curat al oraşului, cea murdară fiind băgată, cu grijă, sub preş. Doar fostul consilier local şi fost jurnalist Ovidiu Zară îi strică pofta de viaţă edilului.

“Primarul interimar general, Ştefănel Marin, va fi schimbat săptămâna viitoare. În plină iarnă!”, anunţă Ovidiu Zară, fost consilier local la sectorul 4. Anunţul a fost făcut după ce liberalii au cerut sâmbătă şi duminică demisia primarului general interimar. Fostul jurnalist îşi continuă pledoaria întrebându-se retoric “dar oare cei de la RADET de unde au bani pentru salarii, în contextul în care, sub pretextul «reorganizarii» regiei, au mărit considerabil bugetul de salarii, transformând birouri şi compartimente în servicii pentru a putea răsplăti cu lefuri generoase ţuţarii de partid? Vai mama noastră, ce iarnă ne aşteaptă! Iar RADET-ul capuşat de Marele PDL, pardon PNL, continuă să ameninţe bucureştenii că vor rămâne fără căldură pe motiv ca nu au bani pentru plata facturilor către Elcen”, comentează Zară. Ne permitem să-i amintim fostului nostru coleg, că decizia majorării salariilor a fost printre primele luate de primar, care acum este supărat pe angajaţii RADET.

Primarul “băga-mi-aş” a avut numai activităţi domestice la acest sfârşit de săptămână. Vineri, 13 noiembrie a.c., edilul a inspectat starea dotărilor pentru sezonul rece în sectorul 3. Sâmbătă, s-a lăsat cu selfie la plantarea de pomi în Parcul Circului, iar sâmbătă ne-a arătat “finisajele” de pe Şoseaua Iancului, care vor fi la standarde europene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-15

TAGURI: weekend, zvon, schimbare, primar,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...