2018-12-13 09:41


Infirmiera care s-a pozat cu Cotabiţă pe patul de spital, DEMISĂ

 |  11:43
Infirmiera care s-a pozat cu Cotabiţă pe patul de spital, DEMISĂ

Conducerea Spitalului Floreasca din Capitală a decis demiterea infirmierei care a apărut într-o fotografie cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital, în timp ce acesta era internat la terapie intensivă. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul colegei care a făcut poza.

Imediat după ce în presă a apărut o fotografie a lui Gabriel Cotabiţă, pe patul de spital, alături de o femeie într-un halat albastru ce părea a fi angajată a spitalului, s-a constituit o comisie decercetare, transmite Mediafax. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că fotografia a fost făcută în cadrul secţiei de terapie intensivă a spitalului. De asemenea, femeie care apare în poză alături de artist este infirmiera Maria Stanciu, angajată în cadrul secţiei. Poza a fost făcută de infirmiera Violeta Turcu.

Comisia de disciplină a Spitalului Floreasca a dispus desfacerea contractului individual de muncă al celor două femeie, începând cu data de 1 august 2015.

Fotografia în care Gabriel Cotabiţă apare întins pe patul de spital alături de o infirmieră a apărut în presă în luna iulie. Până la finalizarea anchetei, contractul de muncă al infirmierei a fost suspendat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-28

TAGURI: infirmiera, pozeaza, cotabita, pat, spital, demite
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ILEANA
28 Aug 2015

Venituri din prima luna!100-285 euro lunar!Va oferim posibilitatea de a colabora si de a lucra part-time sau full-time,de acasa.Activitatea este usoara si placuta.Cerem si oferim seriozitate maxima!Cei interesati pot solicita detalii unuia dintre membrii echipei noastre trimitand textul"informatii"la adresa de email:ileananistor20@yahoo.com
Random imageUltimele stiri


loading...