2017-01-22 01:53

SOCIAL


Înghesuială la Arcul de Triumf

 |  17:01
Înghesuială la Arcul de Triumf

Mii de oameni s-au îmbulzit la sfârşit de săptămână pentru a vizita Arcul de Triumf. Încă de dimineaţă, aceştia au format un cordon imens în jurul monumentului şi, răbdători, au stat la rând. Grupurile ce urcau din oră în oră pe terasa monumentului au fost formate fiecare din 300-400 de persoane.

Bucureştenii au urcat pe terasa monumentului nu numai pentru a se bucura de priveliştea inedită oferită de înălţimea acestuia, dar şi pentru a vizita expoziţiile permanente, precum şi o expoziţie temporară dedicată eroilor din Afganistan.

„Sunt dispusă să stau până îmi vine rândul. Aştept de vreo oră şi mai am de aşteptat, dar nu plec”,  spune o doamnă în vârstă de 65 de ani.

Printre persoanele aflate la rând s-au aflat oameni de toate vârstele, copii foarte mici, adulţi şi bătrâni.

„Fiecare grup ce urcă din oră în oră e format din aproximativ 400 de persoane. Au venit mulţi încă de dimineaţă. Primăria Capitalei organizează evenimentul. Nu ştim dacă se va prelungi şi în zilele urmăroare. Oficial, astăzi este ultima zi în care bucureştenii pot vizita Arcul de Triumf”,  spune unul dintre reprezentanţii găsiţi la faţa locului.

Deşi iniţial programul de vizitare a Arcului de Triumf era până la ora 16.00, organizatorii au mărit intervalul orar, până la ultimul vizitator.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-08

TAGURI: monument, bucuresteni, arcul de triumfComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image