2019-02-20 09:31


Înghesuială la sarmalele lui Onţanu

 |  18:53
Înghesuială la sarmalele lui Onţanu

Bucureşteniiveniţi, ieri, la masa oferită de primarul Neculai Onţanu în faţa PrimărieiSectorului 2 au terminat în numai 40 de minute sarmelele şi ţuica oferitegratuit de edil, în cea de-a doua zi de la începerea acţiunii de servire amesei de post.

Bucătaride la restaurante care au sponsorizat acţiunea autorităţii locale au gătitsarmale de post umplute cu orez şi ciuperci, se arată într-un comunicat depresă al Primăriei Sectorului 2. Şi în următoarele două zile, de la ora 11.00,în faţa Primăriei Sectorului 2 va fi oferită gratuit mâncare de post. "Prindemersul său, primarul Onţanu doreşte să fie alături de locuitorii Capitaleicare ţin post în această perioadă a Sărbătorilor de iarnă şi care au astfelposibilitatea să servească gratuit cele mai delicioase sărmăluţe umplute cuorez şi ciuperci gătite de maeştri bucătari şi să bea ţuică de primăclasă", a precizat sursa citată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FURDUI
23 Dec 2010

Pai daca oamenii s-au inghesuit la sarmalele unpr-istului Ontanu inseamna ca au fost bune :))
SILE2
23 Dec 2010

Vad ca activitatea nu a fost sponsorizata de primaria lui Ontanu ci de patronii unor restaurante. Asa da.
CRISTACHE
23 Dec 2010

Foarte frumos din partea lui Ontanu ca s-a gandit si la oamenii mai sarmani care nu-si permit poate sa-si faca mici placeri culinare in aceste vremuri de saracie. Felicitari lui si partidului al carui membru este - UNPR!!!
LADOS
23 Dec 2010

Nu este primul eveniment organizat de primarul Ontanu in acest sector. Asta primar adevarat, nu ca cel din sectorul 3 care cumpara flori de milioane de euro, Vanghelie care nu-i pasa de cei din sectorul 5.
MODELUL
24 Dec 2010

Draga autorule, la saracia de azi, orice sarmale sunt bune si gustoase, ca sunt de post cu orez, ori cu carne, multe sa fie ca sunt binevenite pe aceasta criza si saracie. Laudabil gestul primariei sectorului 2, inclusiv initiativa lui Ontanu de a mobiliza firmele private in aceasta actiune umanitara.
ANDREI77
26 Dec 2010

Ontanu are sanse mari la primaria capitalei. Este foarte bine ca organizeaza astfel de evenimente. Oamenii au nevoie sa simta ca macar unii politicieni le sunt aproape. Felicitari primarului Ontanu!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...